Публикувано на: вт, мар. 27th, 2018

Поредната трагедия сполетя актьора Любо Нейков, още един скъп за него човек си отиде!

Поредната трагедия в живота на обичания актьор Любо Нейков е факт. Майката му е починала на Благовещение, сочи „Телеграф“.

Той направи официално потвърждение на новината , като прие искрени  съболезнования. Само преди месец – на 27 февруари, Цеца Нейкова отпразнува 70-годишнината си.

Актьорът ѝ предложил да ѝ организира по случай юбилея празненство, но жената не се съгласила и причината за това била смъртта на по-големия й син Ценко. Братът на на Нейков си отиде от този свят заради инфаркт преди 4 години.

Майка му не могла да приеме тежката загуба и не желаела да празнува рождения си ден.

Ето защо, се почерпили в ресторант в Червен бряг само с най-близките хора. А февруари е празничният месец в семейството на звездата от „Столичани в повече“ и „Комиците“. „Ние всички сме родени през февруари – аз съм на 7-ми, майка ми е на 27-и, брат ми и баща ми са на 15-и, племеницата ми е на 9-и. А моето дете е на 20 февруари. Празнуваме поотделно рождените си дни – всеки да си има празника, да си го изживее“, призна комикът на своя празник.

Цеца Нейкова е работила в пощата в Червен бряг. До преди да се пенсионира  със съприга ѝ Иван живеели в апартамент в блок в града, а после решили да се преместят в къща с голям двор.  Тя много обичала да се грижи за градината си, а мъжът ѝ – за животните. В двора дори направили две красиви люлки за внучките – дъщерята на Цецко, която днес е студентка втори курс акушерство и щерката на Любо – 8-годишната Анна. След като брат му починал, Нейкой е поел иц грижата за своята племенница.

 

 

Коментари